Praktijk Frans van Rooijen

citaat:
Mensen struikelen niet over bergen, maar over molshopen.

Frans van Rooyen is van zaterdag 12 augustus  tmt zondag 3  september afwezig. De praktijk wordt, voor dringende gevallen, waargenomen door collega Inge van Wijck. Telefoon 0511 421579. U kunt haar mailen op


ingevanwijck@gmail.com


maandag 4 september kunt u mij weer bereiken.

 
 

Als klassiek homeopaat behandel ik mensen met eczeem, benauwdheid, hoofdpijn, ‘n maagzweer tot vermoeidheid, faalangst, verdriet, trauma’s.  Zo kan ik babies, peuter, tieners tot 100 jarigen behandelen met lichamelijke en of emotioneel mentale klachten. Vaak is er een samenhang tussen lichamelijke en emotionele klachten, die de meeste reguliere medici niet zien. Als de patiënt dat wil dan kan ik in het eerste consult met een irisdiagnose vaak een samenhang tussen de klachten zien. Die samenhang kan ik soms nog beter zien als ik ook de chinese filosofie er bij betrek. Doordat ik ook kruidengeneeskunde, voetreflex ed heb gestudeerd kan ik mensen daarmee ook helpen, als zij dat liever hebben of als onverhoopt een goed homeopatisch middel niette vinden is.

In de meeste gevallen kies ik voor homeopathie omdat dat de snelste weg naar diepere genezing is. Jarenlang hielp ik mensen met vermoeidheid, burnout en faalangst. Dat ziijn specialismen geworden. Heel graag werk ik met mensen die niet met hun partner, collega, chef, medewerker, ouder of kind overweg kunnen. Niet met eindeloze gesprekken zoals bij de psychotherapeut, maar vooral met (NLP)-oefeningen die inzicht geven en handvaten voor verandering geven. De combinatie klassieke homeopathie en NLP biedt de diepste en snelste genezing die ik ken.

Reguliere geneeskunde en klassieke homeopathie vullen elkaar aan, zijn complementair. Ik werk vanuit die visie graag samen. Mijn partner, Lucie Wolbert is huisarts, we delen hetzelfde pand en overleggen desgewenst. Even een second opion bij haar kan goed helpen.

De praktijk